Translate

taze sıkılmış meyva suları veya kutu meyva suları,fruktoz denilen şekeri barındırır,bu şeker en tehlikeli şekerdir,karaciğer bu şekeri hemen yağa çevirir,meyvaları posasıyla tüketirsek sıkmadan yani,meyvanın posası,fruktoz denilen meyvada bulunan şekeri emerek vücudunuza zarar vermesini engeller.Aynı zamanda bu şeker açlık tokluk hissinizi bozar ve çok sık yemek yeme isteğiyle karşılaşırsınız.

8 Haftada 11 Kilo

Bazı diyetler araştırma kapsamında incelenmiş ve vazı değerlere ulaşılmış,bu araştırmalar gözleme ve doktor kontrolüne dayalı fakat bizlere diyetler hakkında öngörüler sunabiliyor. Yediklerimizi kalori miktarına göre ayarlamak tüm bu soruların doğru cevabı aslında,herşekilde açlığımızı giderebiliriz ama ne ile açlığımızı giderdiğimiz çok önemli.

Kritik nokta ise bu , makarna yesekte doyabiliriz , bol salata yesekte doyabiliriz. Bu iki besinde bizi doyuracaktır fakat kalori miktarları arasında uçurum bulunmaktadır,beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeyi başarabilirsek,yolun yarıdan fazlasını başarmış oluruz.

Yapmamız gereken ilk olarak buzdolabını açıp ,tüm beslenme alışkanlığımı değiştirmek,light ürünlerden bahsetmiyorum,tamamen doğal kalorisi düşük besinleri yemek alışkanlığımıza eklememiz çok daha hızlı kilo vermemize ,fazla aç kalmamamıza,buda sonucunda kilo vermemize dönüşecektir.






Bilimsel bir araştırmalar sonucu ortaya konulan diyetlerden bir tanesi de 2 ayda 11 Kilo verdiren bu diyet. Danimarkalı bilim adamları tarafından yapılan araştırmalar ve denekler üzerinden ulaşılan sonuçlara göre verilen ortalama kilo miktarı 11 KG olarak belirlenmiş durumda.

Araştırma kapsamında günlük 800 kalori almaları sağlanan diyet denekleri 8 haftalık süre sonunda ortalama 11 kg kilo vermiş durumdaydılar. Yapılan araştırma neticesinde belirlenen günlük yemek menüsü şu şekildedir.

Kahvaltı Menüsü:
-Müshili,
-Şekersiz ve yağsız yoğurt,
-yağsız peynirden yapılmış sert peksimet
-portakal suyu

Ara Öğün:
-Sebzelerin çubuklar halinde kesilmesi ile oluşan birkaç sebze çeşidi ve yağsız peynir çubukları
Öğle Menüsü:
-yağsız olarak pişirilen et ya da tavuk.
-Çavdar ekmeği,
-domatesli uskumru balığı ve yanında çeşitli sebzelerden oluşan bir sebze karması.

Ara öğün:
-Kepekli çavdar ekmeği yanında salatalık ve yağsız ciğer ezmesi.

Akşam Menüsü:
-sebzeli hindi yemeği,
-tam tahıllı makarna, beyaz peynir
-tatlı bezelyelerden oluşan avokado salatası ve yanında içecek olarak su veya az yağlı süt.

Not: Yapılan araştırma tamamen doktor kontrolü altında yapılmış olup, diyet deneklerinin 2 ay düzenli olarak bu şekilde beslenmesi sonrasında 11 KG zayıflama kaydedilmiştir. Sizin bazı rahatsızlıklarınız olduğunu veya bu tarz bir diyete uygun olup olmadığınızı diyet uzmanınıza sorarak öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder