Translate

taze sıkılmış meyva suları veya kutu meyva suları,fruktoz denilen şekeri barındırır,bu şeker en tehlikeli şekerdir,karaciğer bu şekeri hemen yağa çevirir,meyvaları posasıyla tüketirsek sıkmadan yani,meyvanın posası,fruktoz denilen meyvada bulunan şekeri emerek vücudunuza zarar vermesini engeller.Aynı zamanda bu şeker açlık tokluk hissinizi bozar ve çok sık yemek yeme isteğiyle karşılaşırsınız.

Maydanoz Diyeti 10 günde 3 kilo


Maydanozun faydalarını saymakla bitmez , şimdide karşımıza diyette çıkıyor ve zayıflamamıza yardımcı oluyor,maydanoz diyeti orta karar bir hızda kilo vermemezi sağlıyor ve öğünler kuvvetli,vücudumuzun istediği vitaminleri veren öğünlerden oluşuyor,tabi yine sabır ve süreklilik,birazda egzersiz,yürüyüş imkanınız varsa,mutlaka günde 40 dakika aynı tempoda yürüyün,nasıl kilo verdiğinize siz bile şaşıracaksınız.





Maydanoz diyeti ile 10 günde 3 kilo verin:

1 demet maydanoz, 1 limon rondodan geçirip sıvı hale getirin. Sabah aç karınla için 

sabah 

2 yumurta
2 dilim ekmek
20 tane zeytin
salata

öğlen:

200 gr ızgara et, 
salata


akşam

200 gr ızgara et
salata


aralarda acıktığınızda 10 tane badem tüketebilirsiniz. Acıkma hissini ve tatlı yeme hissini azaltmak için maydonoz karışımı içerisine tarçın ekleyebilirsiniz. 3 kilo verdikten sonra spor yaparak 1 hafta ara verip diyeti tekrar uygulayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder